حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  در مراسم راهپیمایی بزرگ یوم الله سیزده آبان

به گزارش دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شرکت در مراسم راهپیمایی بزرگ یوم الله سیزده آبان ، روز دانش‌آموز را گرامی داشتند.

راهپیمایی بزرگداشت ۱۳ آبان همچون سال‌های گذشته با حضور گسترده اقشار مردم و حضور پر شور دانشگاهیان در خیابان شهدا برگزار گردید .

مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در مقابل مسجد شیخ الاسلام قزوین، همراه با سایر مردم شریف استان در راهپیمایی این روز بزرگ شرکت کردند و ضمن تجدید پیمان با آرمان های امام (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری و همچنین محکوم کردن تروریست و جنایت علیه بشریت خاطره تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشتند.