صعود تیم جدال احسن  از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مرحله ی کشوری مسابقات مناظره دانشجویی

با پایان یافتن مرحله ی منطقه‌ای هفتمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویی کشور، تیم‌های«جدال احسن» از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، «سردار جنگل» از استان گیلان، و «شهید دیالمه» از استان مازندران به عنوان سه تیم برتر این مرحله از مسابقات راهی مرحله کشوری شدند.

مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با میزبانی چهار استان انجام گرفت و استانهای خراسان رضوی، چهار محال و بختیاری، گیلان و دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان مناطق تقسیم شده خود در این مرحله بودند که در آن تیم های برتر هر استان که به مرحله منطقه ای راه یافته بودند با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان در دانشگاه گیلان نیز با حضور تیم های شرکت کننده از استان های اردبیل، زنجان، مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین و گیلان از 29 مهر لغایت 2 آبان 97 برگزار گردید.

در این مرحله از رقابت ها تیم جـدال احسـن از دانشــگاه آزاد اسلامی قزوین متشــکل از آقایان پوریا فاضل ، علی اعتدادی  ،  امید هاشمی و پویا طاهری که به عنوان تنها نماینده استان قزوین حضور داشت، با عبور از سد تیم هایی از آذربایجان غربی، اردبیل و مازندران موفق شد به فینال این مرحله از مسابقات گام نهد. در دیدار پایانی علیرغم رقابتی بسیار نزدیک و حساس بر روی گزاره «اشتغالزایی برای کودکان کار، معضل حضور آنان در خیابان ها را حل می کند»، این تیم سردار جنگل از استان گیلان بود که به عنوان تیم مخالف با رای داوران به عنوان تیم پیروز مسابقه اعلام شد و تیم جدال احسن ضمن کسب مقام نایب قهرمانی، موفق شد با صعود به مرحله کشوری مسابقات خود را در جمع دوازده تیم برتر کشور قرار دهد.

لازم به ذکر است که مرحله ی کشوری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.