افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که در بخش های نشریات برتر، آثار برتر و بخش مقالات ویژه  برگزار شد ، نشریات دانشجویی آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب 10 عنوان برگزیده این جشنواره شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اعلام خبر پایان یافتن داوری نشریات و اعلام نتایج جشنواره گفت: اختتامیه ی سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ۲۶ آبان به میزبانی واحد شهرکرد برگزار می‌شود.

وی افزود: شش داور مجرب حوزه رسانه در مرحله مقدماتی و در قالب یک کمیته تخصصی، داوری بیش از دو هزار و ۴۰۰ اثر ارسال شده به سومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را در واحد شهرکرد انجام دادند. به این ترتیب ۷۴۱ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافت و رتبه‌های برتر در ۳۹ کدرشته مشخص شد.

با اعلام نتایج داوری جشنواره نشریات شاهد بودیم بار دیگر ، برای سومین سال متوالی،  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین موفق به کسب افتخارات متعددی برای خود و جامعه دانشگاهی استان قزوین گردیدند. کسب موفقیت حاصله را به دانشجویان افتخار آفرین حوزه نشریات دانشجویی و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین   تبریک  می گوییم.

برگزیدگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در  بخش نشریات برتر :

برگزیدگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در  بخش مقالات ویژه    :

برگزیدگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در  بخش آثار برتر    :