برگزاری کارگاه تخصصی تلاوت قران کریم با حضور  قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کارگاه تخصصی ارتقاءسطح تلاوت قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور استاد رفعتی از اساتید برجسته کشوری قرآن کریم برگزار شد .

به گزارش کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کارگاه تخصصی ارتقاءسطح تلاوت قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور استاد رفعتی و جمعی از قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در محل اتاق مشاورهحوزه فرهنگی برگزار شد .

در  این کارگاه که به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد استاد رفعتی ضمن تبیین ویژگی های  تلاوت خوب و دلنشین به برجستگی های یک تلاوت خوب اشاره داشت و قاریان را به عنوان کسانی که با عث ایجاد جذابیت هر چه بیشتر برای مخاطبین در زمان تلاوت قران کریم می شوند بسیار انسان های ارزشمند نزد خداوند متعال خواند.
ایشان در ادامه برگزاری کارگاه به ویژگی های تلاوت صحیح از جمله در بخش های تجوید ،صوت و لحن و حسن حفظ برای شرکت کنندگان در این کارگاه دو روزه پرداختند .

لازم به ذکر است این کارگاه به صورت مستمردر سطوح مختلف ویژه اساتید و دانشجویان برگزار می گردد و علاقمندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه به کانون قرآن و عترت واقع در طبقه دوم مسجد امام رضا (ع) مراجعه و یا با داخلی 6003 تماس حاصل نمایند .