برگزاری کرسی تلاوت همزمان با برگزاری مراسم شب های عزاداری ماه صفر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برگزاری برنامه های عزاداری شب های صفر در این دانشگاه همگام با دیگر کانون های دانشجویی حضوری فعال داشتند.

به گزارش کانون قران و عترت  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در برنامه های عزاداری دهه دوم ماه صفر که هر شب بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد امام رضا (ع) برگزار می شد، اعضای کانون قرآن و عترت همگام با دیگر کانون های فرهنگی دانشگاه و به ویژه هیات دانشجویی محبان اهل بیت (علیه السلام) حضوری فعال داشتند.

اجرای  کرسی تلاوت مجلسی قرآن کریم توسط آقایان جوز و صحرا کاران، از  قاریان منتخب و از دانشجویان فعال کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با همکاری دیگر اعضا با ایجاد محفلی نورانی بلافاصله بعد از نماز و در شروع برنامه با حضور پر شور استادان، کارکنان و دانشجویان، از جمله برنامه هایی بود که توسط این کانون اجرا می شد.

شایان ذکر است این برنامه همه ساله به همت ستاد اقامه نماز و هیات دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری فعال دیگر کانون های دانشجویی دانشگاه برگزار می شود.