برگزاری نشست  پیرامون مهدویت، اسلام وجریان های انحرافی نوظهور

جلسه نشست و پرسش وپاسخ پیرامون مهدویت، اسلام وجریان های انحرافی نوظهور، در روز سه شنبه 17مهر97 به همت کانون فرهنگی دانشجویی بقیه الله الاعظم درمسجد امام رضا (علیه السلام ) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید.

میهمان این نشست « جناب آقای دکتر حسین فریدونی » محقق ادیان و مذاهب ، ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین عنوان کردند: «پس از انقلاب اسلامی ایران دشمنان خصوصاَ انگلستان و اسرائیل تلاش های فراوانی را جهت تجزیه ی جهان تشیع داشتند» . ایشان همچنین افزودند: دردنیای امروز و با توجه به فتنه ها و حملات فراوان دشمنان لازم است تا دانشجویان  و فعالان عرصه ی فرهنگی ضمن افزایش معرفت خود نسبت به امام زمان(عج) ، سطح مطالعاتی خود را نیز بالابرده تا توانایی مقابله با  جریان های متعدد انحرافی از جمله خطرنا کترین آنها بهائیت  و احمدبن الحسن(یمانی ها) را داشته باشند.»

هم چنین ایشان ضمن سخنرانی خود کتاب زندگی پس از زندگی را معرفی و توصیه به تهیه ی آن کردند. در آخر  جلسه دانشجویان سوالاتی را از ایشان پرسیدند و ایشان با روی  باز  به تمامی سوالات دانشجویان پاسخ دادند.