با حضور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛

ارائه دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی در نمایشگاه "یاد یاران"

نمایشگاه بزرگ "یاد یاران" با هدف ارائه و معرفی دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی موسسات آموزشی مختلف و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل، با حضور چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این نمایشگاه که به میزبانی پارک لاله تهران برگزار شد، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور،‌ آخرین دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.

در این نمایشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به نمایندگی از دانشگاه‌ آزاد اسلامی، آخرین محصولات و دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی خود از جمله ربات امدادگر واقعی، ربات پرنده، ربات زیر دریایی، ربات اَت ورک و همچنین آثار هنری خوشنویسان دانشجو و تصاویر فعالیت‌های فاخر فرهنگی را ارائه کرد.

این نمایشگاه با حضور نمایندگان بسیج وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و دارایی، وزارت ارتباطات، وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه های امیر کبیر، شریف، شهید بهشتی و واحدهای آزاد اسلامی پرند با هدف نمایش آثار علمی، فرهنگی و پژوهشی برگزار شد.

در این نمایشگاه ضمن به نمایش گذاشتن ادوات نظامی، پنج موضوع شامل ارائه نقش و عملکرد بسیج ادارات در دفاع مقدس، به نمایش گذاشتن دستاورد‌های ادارات و وزارتخانه‌ها از انقلاب تاکنون و تبیین نقش اقتصاد مقاومتی برای حمایت از کالای ایرانی توسط وزارتخانه‌های اقتصاد پایه مورد توجه قرار گرفت.

برپایی میز مشاوره و خدمت شامل خدمات آب و برق، خدمات بهزیستی و تامین اجتماعی، مشاوره‌های حقوقی، مالیات و بانکی، خدمات تلفن همراه و ارتباطات و فناوری اطلاعات، خدمات پزشکی و تست سلامت و تغذیه و اجرای برنامه‌های ورزشی و فرهنگی هم از موضوعات مورد توجه در این نمایشگاه بود.