در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت

برگزاری کارگاه آشنایی با روانخوانی و مفاهیم قرآن کریم

کارگاه آشنایی با روانخوانی و مفاهیم قرآن کریم با حضور اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد .

به گزارش کانون قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این طرح که در اتاق شورا های دانشگاه برگزار شد اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه در قالب کارگاه آموزشی، توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حجت الاسلام صفی خانی  به بررسی روش های روانخوانی و مفاهیم آیات نورانی قران کریم پرداختند.

در این کارگاه که به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام حیدری ضمن اشاره به اهمیت تلاوت آیات به اهمیت هرچه بیشتر توجه به مفاهیم قرآن کریم اشاره داشته  و از شرکت کنندگان خواستند  توجه بیشتری به این مفاهیم پر بار  داشته باشند .

در ادامه جلسه حجت الاسلام صفی خانی به بررسی خصوصیات رسم الخط عثمان طه ،حروف استثنایی در قرآن کریم ,علائم وقف و مخارج حروف در تلاوت قرآن کریم  پرداختند .