در گرامی داشت کنگره ملی 3000 شهید استان قزوین وشهدای دانشجو  استان ازخانواده دانشجوی شهید مدافع حرم عباس آسمیه تجلیل شد.

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی،در گرامی داشت کنگره ملی 3000 شهید استان قزوین  با عنوان 8 سال ایثار ومقاومت وگرامی داشت یاد وخاطره چهل شهید دانشجوی استان که درسالن اجتماعات دانشگاه بین المللی حضرت امام خمینی(ره) وبا با حضور  خانواده های معظم شهدای دانشجو ،حجت الاسلام والمسلمین حاجتی امام جمعه موقت اهواز و مدیران اجرایی استان برگزار گردید ازخانواده دانشجوی دانشجوی مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شهید عباس آسمیه تجلیل گردید.

همچنین در این مراسم از زحمات و تلاش های ارزشمند دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از مدیران اجرایی این کنگره تقدیر به عمل آمد.

عکس وخبر:مسعود زیاری