مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) وروز مادر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی،همزمان با فراسیدن میلاد باسعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)،روزمادر و گرامیداشت روز زن مراسم باشکوهی با حضور اساتید،دانشجویان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید.

در این مراسم دکتر موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تبریک میلاد با سعادت و سراسر نور حضرت زهرا(س) ،روز مادر و روز زن به همه مادران و بانوان با اشاره به مقصود از آفرینش افزود:ما باید بدانیم که مقصود ما از آفرینش چه بوده است آیا هدف این  است که چندروزی در این دنیای خاکی زندگی کنیم  ویا اینکه غایت و هدف ما از آفرینش رسیدن به ذات اقدس الهی است. در جهان بینی توحیدی هدف از آفرینش رسیدن به قرب الهی و خالق یکتا ست.

دکتر موسی خانی  با اشاره به غایت و هدف از آفرینش بیان داشتند:خوب است که دانشجویان عزیزما دقت کنند که ما در این حیات خاکی همه مواردی چون درس خواندن،شغل گرفتن،ازدواج کردن همه اینها وسیله ای است برای رسیدن به قرب الهی. همه برای این است که ما بتوانیم این دوران زندگی مادی را خوب سپری کنیم.لذا همه این موارد می تواند وسیله تعالی و کمال باشد و یا می تواند منشاءزیان باشد.

ایشان با اشاره به حدیثی از حضرت رسول(ص) در خصوص اینکه بهترین افراد سودمند ترین آنهاست  افزود:اگر بتوانید انسان های تاثیر گذار برای سرنوشت جامعه خود باشید به خدا نزدیک تریدو اگر بتوانید با تقوا باشید به خدا نزدیک ترید. دانشجویان عزیز باید با تاسی از ائمه و مخصوصاً دختران دانشجو با تاسی از حضرت فاطمه(س) که بهترین الگوی زن مسلمان است انشاءالله همه صفات این بانوی بزرگوار را مطالعه نمایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به گرامیداشت شخصیت های دینی و مذهبی بیان داشتند: برگزاری گرامیداشت برای ائمه و بزرگان دین گرچه مهم است ولی باید بدانیم آنچه که در این گرامیداشت ها مهم است اینکه این بزرگان الگوی های جامعه ما هستند و ما باید به آنها اقتدا کنیم و از آنها بهره برداری و الگو سازی کنیم .و این جشن ها و مراسم های دینی و مذهبی بواسطه ارزش ها و صفات برجسته این بزرگواران است .

دکتر موسی خانی با اشاره به شهدای گرانقدر افزودند:برای شهدای گمنام عزیزمان یادمان می سازیم برای اینکه بکوییم این ها ارزش های جامعه ما هستند آن جوان 25 ساله دانشجو چطور با خدا معامله میکند که کسی همچون عباس آسمیه می شود.چه اتفاقی در زندگی اش افتاده در دنیایی که همه دنبال دغدغه های زندگی مادی هستند شهید عباس آسمیه ها پیدا می شوند که فارغ از دنیا همه چیز را می گذارند و می روند این ارزش های جامعه ما هست.

تقدیر از دو مادر دانشجوی آسمانی  اجرای موسیقی مذهبی ،پخش کلیپ و برگزاری مسابقه حضوری از دیگر برنامه های این مراسم بود.

از حاشیه های این مراسم حضور مادر دکتر موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بود که لحظات نابی را بوجود آورد وباعث برانگیخته شدن   احساسات حاضران را در پی داشت.

لازم به ذکر است این مراسم توسط کانون فرهنگی دانشجویی هنر و موسیقی و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید.

خبر نگار:مسعود زیاری