دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در قالب اردوی راهیان نور از مناطق عملیاتی جنوب بازدید کردند.

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی، اردوی فرهنگی ومعنوی  راهیان نور ویژه دانشجویان برادر در تاریخ  15 اسفند لغایت 19 برگزار و دانشجویان از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور بازدید کردند.

در سومین روز اردوی راهیان نور،هیات ریئسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در منطقه عملیاتی شلمچه و اروند رود  با دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان نور از نزدیک دیدار نمودند.

در این دیدار دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضوردر جمع دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان نور سخنانی ایراد نمودند.

این دوره از اردوی راهیان نور که از تاریخ 15 الی 19 اسفند ماه 95 به مدت پنج روز برگزار گردیددانشجویان ضمن بازدید ازمناطق عملیاتی شلمچه، اروند،دوکوهه، ،طلائیه،منطقه عملیاتی فتح المبین،یادمان شهدای عملیات سید الشهدا ، هورالعظیم و  با روایت گری روایان هشت سال دفاع مقدس  بیشتر با ایثار و از خود گذ شتگی رزمندگان پر افتخارآشنا شده و یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

لازم به ذکر است کاروان راهیان نور ویژه خواهران از تاریخ 21 اسفند لغایت 26 اسفند به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام می گردند.

تهیه کننده خبر: مسعود زیاری / عکاس : روح ا.. فرضی