برگزاری دوره آموزشی معارف امام صادق (ع)

دوره آموزشی یک روزه آشنایی با معارف امام صادق(ع) ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه  آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید.

دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی، به منظور ترویج سیره و فضایل اهل بیت (ع)  به ویژه امام صادق (ع) و دانش افزایی معارف آن حضرت برای قشر فرهیخته جامعه و تبیین نقش آن حضرت و معرفی جایگاه والای     اهل بیت (ع) دوره آموزشی یک روزه با عنوان « معارف امام صادق علیه السلام » را  برگزار نمود.

در این دوره آموزشی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدی از اساتید حوزه و دانشگاه به عنوان مدرس دوره حضور داشت و به بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام صادق(ع) به عنوان الگوی جامع و کامل و نقش ایشان در معرفی جایگاه امامت و ولایت  پرداخت.

شایان ذکر است جهت شرکت کنندگان این دوره پس از موفقیت در آزمون پایان دوره ، از سوی دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی گواهی نامه 8 ساعته صادر می گردد.