حضور فعال اعضای کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برنامه های عزاداری ماه محرم

دانشجویان کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برگزاری برنامه های عزاداری شب های محرم در این دانشگاه حضوری فعال دارند.

به گزارش کانون قران و عترت  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در برنامه های عزاداری دهه اول ماه محرم که هر شب بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد امام رضا (ع) برگزار می شد، اعضای کانون قرآن و عترت همگام با اعضای هیات دانشجویی محبان اهل بیت (علیه السلام) حضوری فعال دارند .

اجرای تلاوت مجلسی قرآن کریم توسط آقایان صحراکاران ،رحیمی ،و قرائت دعای توسل و زیارت شریف عاشورا توسط آقای مجید عباس زاده  از دانشجویان فعال کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ایجاد محفلی نورانی بلافاصله بعد از نماز و در شروع برنامه با حضور پر شور استادان، کارکنان و دانشجویان، از جمله برنامه هایی بود که توسط این اعضای این  کانون اجرا می شود.

همچنین به نمایش گذاشتن  اینفوگرافی بی خواص و فرمایشات رهبری در خصوص واقعه عاشورا در محل ورودی های مسجد امام رضا (ع) که با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان در این مراسم همراه بود، از دیگر برنامه های اجرا شده توسط کانون قرآن و عترت است.