آیت الله عابدینی در مراسم سوگواری امام حسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:

بزرگترین منکر زمانه ی ما وجود منحوس رژیم صهیونیستی است

پنجمین شب از مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین همراه بود.

آیت الله عابدینی با حضور در جمع هیات عزاداران محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت ابا عبداله الحسین (ع) و 72 تن از یاران با وفایش با اشاره واقعه تاریخی عاشورا و حوادث و وقایع تاریخی و ماندگاری و عدم ماندگاری برخی از آن ها افزود: با شکل گیری انقلاب اسلامی ایران از سال 42 یک فریاد، حماسه، شور و نشاطی در زندگی سیاسی و اجتماعی مردم مشاهده می شود. ولی باز هم شاید برای یکی دو دهه تاریخ به شدت به خاموشی، رکورد و جمود مبتلا شده بود. ولی دوباره در سال های 56 و 57 آنچنان تاریخ ما پر تحول می شود که مجبوریم سرعت خود را کند کنیم تا بتوانیم حوادث، معجزات الهی و وقایع و حضور حماسی مردم را در این محدوده تاریخی مطالعه کنیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین به قیام امام حسین(ع) اشاره و تصریح کرد: قیام امام حسین (ع) یک تاریخ پر محتوا و غنی است، که آدم وقتی واردش می شود به هر گوشه اش که نگاه می کند با دست پُر بر می گردد.

آیت اله عابدینی به ظرفیت های قیام عاشورا اشاره کرد و افزود: ما باید از ظرفیت ها و درس های عاشورا استفاده کنیم، درس های عاشورا خیلی قابل فهمیدن است و خیلی روی انسان تاثیر می گذارد.

امام جمعه قزوین به فلسفه امر به معروف و نهی از منکر امام حسین(ع) پرداخت و گفت: امام حسین(ع) بزرگ مرد اراده در تاریخ است، او خورشید تابان اراده است. وقتی می گوید می خواهم امر به معروف کنم یعنی اینکه می خواهم ولایت خدا را حاکم کنم، دین خدا حاکم شود، این بزرگترین معروف است؛ و وقتی می گوید می خواهم نهی از منکر کنم یعنی اینکه خاندان یزید بزرگترین منکر آن زمان هستند که بایستی از سر راه اسلام برداشته شوند و مسلمانان ماهیت پلید آنها را بشناسند.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) به ما می فهماند که بزرگترین منکر زمانه ی ما وجود منحوس رژیم صهیونیستی است که اگر تمام وجود ما معطوف از بین بردن این رژیم نشده باشد، ما هنوز درک نکرده ایم که امر به معروف و نهی از منکر چیست.