حضور دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین در نخستین اردوی سراسری آموزشی- فرهنگی ویژه فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی،همزمان با عید سعید قربان جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان جهت شرکت در نخستین اردوی سراسری آموزشی –فرهنگی فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد نجف آباد اعزام گردیدند.

آیین بدرقه  کاروان منتخبین فرهنگی دانشگاه با حضور حجت الاسلام صفی خانی مدیر کل فرهنگی  و دکتر مهران چگینی مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی ازدانشجویان و خانواده های ایشان در عصر روز جمعه برگزار گردید.

دراین اردو که از تاریخ 11لفایت 16 شهریور ماه به مدت شش روز با حضور شخصیت های علمی و دانشگاهی برگزار می شود ، شرکت کنندگان از 31 استان کشور ضمن حضور در کارگاههای  آموزشی – فرهنگی همچون:جریان شناسی،شیعه شناسی،غرب شناسی،کارفرهنگی تاثیر گذار،درس هایی از قرآن،نگاه دینی به جمهوری اسلامی،بررسی تحولات جهان و تاثیر آن بر ایران ازدیگر برنامه های همایش همچون  یادواره شهدای مدافع حرم و بازدید از اماکن فرهنگی اصفهان استفاده خواهند نمود.

/Portals/0/p96-208.jpg