برگزاري  آزمون کتبی طرح تفسیر سوره حمد

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ویژه کارکنان دانشگاد آزاد اسلامی قزوین

آزمون کتبی ششمین دوره طرح رمضان، بهار قران با محوریت تفسیر سوره حمد در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد .

به گزارش  واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی، آزمون کتبی طرح تفسیر سوره حمد  با استقبال خوب  کارکنان دانشگاه  در روز چهارشنبه مورخ 4 مردادماه سال جاری دردانشکده عمران با حضور بیش از 200 نفر از  کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد  .

در این طرح که همزمان با شروع ماه مبارک رمضان برگزار شد مدرس کارگاه  حجت الاسلام  والمسلمین دکتر حیدری  در خصوص تفسیر این سوره مبارکه به بیان احادیث و روایات مرتبط با آیات این سوره  پرداختند.

همزمان با برگزاری آزمون کتبی تفسیر سوره حمد  آقایان جعفری معاون اداری مالی ، دکتر اکبری معاون دانشجویی وفرهنگی ،حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی و مهندس رمضانی مدیر گروه معارف از روند برگزاری  آزمون  بازدید نمودند.

.