به مناسبت هفته عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید.

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی ، همزمان با فرارسیدن هفته عفاف و حجاب جلسه ای با حضور سرکار خانم اشتری عضو شورای اسلامی شهر قزوین وسر کار خانم رضایی مسئول جامعه زنان بسیج سپاه صاحب الامر ،حجت الاسلام صفی خانی مدیر کل فرهنگی وآقای کشاورز قاسمی مدیر ستاد شاهد و امور ایثار گران دانشگاه وهمکاران خواهرحوزه فرهنگی در اتاق شورای حوزه فرهنگی برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن گرامیداشت و تبریک هفته عفاف و حجاب با اشاره به اهمیت مسئله عفاف و حجاب  و فعالیت های انجام شده در این خصوص افزودند:دربحث موضوع عفاف و حجاب  در سطح دانشگاه برنامه ها و فعالیت های خوبی درجهت ترویج و گسترش این موضوع  انجام گردیده که نقش موثری در آگاهی بخشی به قشر جوان دانشگاهی داشته است.

مدیر کل فرهنگی با اشاره به مشارکت کانون های دانشجویی در مسئله عفاف وحجاب افزودند: از برنامه های دانشجویی  در طول ترم در خصوص مسئله عفاف و حجاب برگزاری نشست های دانشجویی می باشد که با همکاری کانون فرهنگی دانشجویی  حجاب و عفاف  و با حضور کارشناسان برگزار می گردد.

سرکار خانم اشتری عضو شورای اسلامی شهر قزوین با گرامی داشت هفته عفاف و حجاب و تاثیر گذاری برنامه های فرهنگی متناسب با این موضوع افزودند:حرکت های  خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رابطه با ترویج و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب انجام گرفته است که جا دارد از حمایت های آقای دکتر موسی خانی ریاست محترم دانشگاه تقدیر و تشکرکرد و امیدواریم که این فعالیت ها  و حمایت ها ادامه داشته و این برنامه ها تداوم داشته باشد.

در این نشست اعضا درخصوص تعامل و همکاری دستگاه اجرایی با یکدیگر،جایگاه مسئله عفاف و حجاب د سازمان ها بخصوص در مراکز آموزشی،نقش عفاف و حجاب در امنیت روحی و روانی فرد و جامعه و روش ها و شیوه های نوین تبلیغی در جهت آگاهی بخشی موضوع عفاف و حجاب به بحث و تبادل نظرپرداختند.