غرفه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نمایشگاه قرآن استان قزوین برپا شد .

به گزارش کانون قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که با حضور ناشران،سازمان ها ،دانشگاه ها و موسسات قرآنی در حال برگزاری است، غرفه دانشگاه ازاد اسلامی قزوین نیز در آن برپا شد .

در ادامه این مراسم دکتر فریدون همتی استاندار قزوین نیز ضمن تشکر از دست اندر کاران این نمایشگاه اظهار  داشت : نباید با معارف دینی فاصله گرفت و دین و بویژه تعالیم نورانی قرآن را افزودنی  بسیار مهم در زندگی دانست.

در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آثار هنری نفرات برتر مسابقات قرآن و عترت ،اجرای خوشنویسی زنده ،نمونه نشریات  دانشجویی،نمونه کتب چاپ شده  نمونه نرم افزار های تهیه شده با موضوعات دینی و قرآنی ،گزارش فعالیت های فرهنگی و قرانی دانشگاه به نمایش در آمده است .

لازم به ذکر است این نمایشگاه از تاریخ 28خرداد ماه تا 3 تیر ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان قزوین جهت بازدید عموم دایر می باشد .