دکتر موسی خانی در شب شهادت امام علی علیه السلام:

ماه مبارک رمضان تمرینی است تا در باقی ایام سال هم از گناهان دوری کنیم

در شب شهادت اولین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی (ع)، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه با هیات رییسه دانشگاه به سوگواری پرداختند.

به گزارش واحد اطلاع رسانی حوزه فرهنگی، در این مراسم معنوی که در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد، حاضران پس از شرکت در محفل انس با قرآن و قرائت آیاتی از کلام الهی توسط قاریان استانی و بین المللی، در غم شهادت امام علی (ع) به سوگ نشستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در بخشی از این مراسم با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان، گفت: انشاءاله قدر روزه گرفتن و توفیق حضور در مراسم های این ماه را بدانیم. همین که خداوند به ما توفیق داده تا روزه بگیریم، در نظام جمهوری اسلامی ایران و در محیط مقدسی به نام دانشگاه خدمت کنیم باید قدر بدانیم و ان شاءاله خداوند همه ی این ها را برای ذخیره ی آخرت ما قرار دهد.

دکتر موسی خانی افزود: دنیا مانند ایستگاه ترانزیتی است که چند صباحی در آن هستیم و آمده ایم تا به مقصد برویم و غایت آفرینش هم تقرب و رسیدن به ذات اقدس الهی است.

وی ادامه داد: این روزها و این ماه ها که خداوند برای ما مقرر کرده، برای این است که بیشتر به خداوند نزدیک شویم. بیشتر پاک شویم و تقرب پیدا کنیم. من فکر می کنم که لحظه لحظه ی زندگی ما می تواند این گونه باشد؛ ماه مبارک رمضان تمرینی است برای این که ان شاءاله یازده ماه دیگر سال هم عادت کنیم که از گناهان دوری کنیم و با شب زنده داری، بتوانیم بقیه ی سال هم اینگونه یک انسان وارسته باشیم و یاد بگیریم که از ارزش های دینی خود فاصله نگیریم.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در مابقی سال گرسنگی و تشنگی وجود ندارد، اما باید سعی کنیم از دیگر مبطلات روزه که همان گناهان است، دوری کنیم.

وی ضمن قدردانی از زحمات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و اشاره به رضایت مندی بالای دانشجویان و استادان از این مساله، گفت: امیدوارم همینطور برای کسب رضایت مردم و ارائه ی خدمات بهتر تلاش کنیم، امام حسین (ع) هم در این خصوص می فرمایند حوائج مردم، نعمتی از نعمت های خداوند است. اینکه مردم با حاجتی به ما مراجعه می کنند، عنایت خداوند است.

دکتر موسی خانی با اشاره به جمله ی مرحوم آیت اله بهجت که می فرماید "ما به دنیا آمده ایم تا قیمت پیدا کنیم، نه این که به هر قیمتی زندگی کنیم"، گفت: بعضی ها قیمت های بالایی دارند و برخی هم قیمتی ندارند، انسان ها در این دنیا می توانند قیمت پیدا کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان ضمن آرزوی توفیق برای حاضران، برای شادی روح امام راحل و حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی به عنوان بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی و سلامتی رهبر معظم انقلاب دعا کرد.

شایان ذکر است؛ مدیحه سرایی یکی از مداحان اهل بیت، برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء و ضیافت افطار از دیگر بخش های این مراسم بود.