بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از بیست و پنجمین  نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کردند .

به گزارش کانون قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، در این بازدید یک روزه که به همت حوزه فرهنگی  این دانشگاه انجام شد؛ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن آشنایی با جدیدترین محصولات فرهنگی از قسمت های مختلف بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در محل  مصلی امام خمینی تهران برگزارشد ؛ بازدید به عمل آوردند .

در این اردوی یکروزه دانشجویان شرکت کننده ضمن بازدید از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در نشست بررسی سیر تحول رسم الخط در قرآن کریم  شرکت کردند

لازم به ذکر است در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه آثاری همچون کتب تهیه شده ،تصاویر مسجد امام رضا (ع) و نشریات قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین جهت بازدید عموم  به نمایش در آمده است.