محفل انس با قرآن کریم با حضور سید مصطفی حسینی قاری برجسته بین المللی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  برگزار شد.

به گزارش کانون قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم نورانی که با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان همراه بود، حاضران پس از اقامه نماز ظهر و عصر از تلاوت آیات نورانی قرانی کریم توسط استاد سید مصطفی حسینی قاری بین المللی قران کریم  بهره مند شدند.

در این مراسم که به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد با توجه به حضور قاریان برجسته این دانشگاه، استاد سید مصطفی حسینی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم  در سطح مسابقات بین المللی قران کریم با تشویق کم نظیر حاضرین مواجه گردید .

لازم به ذکر است جلسات تلاوت قرآن کریم به صورت روزانه در مسجد امام رضا (علیه السلام)با تلاوت دانشجویان فعال مجمع قراء و حفاظ این دانشگاه برگزار می گردد .